• +32 477 40 26 91
  • immo-en-advies@perso.be

Kroonstraat 69 – 3581 Beverlo

€539.000

Slaapkamers
Badkamers
ca Grondopp.

Dit vakwerkhuis (1999) is gebouwd met originele, oude bouwmaterialen, door de gerenommeerde vakwerkbouwer Jan Vanderhoydonks-Jacobs.
Deze heeft al de vakwerkhuizen in Bokrijk gebouwd.

De achterliggende grond ligt in woongebied WAT KAN EVENTUEEL GESPLITST WORDEN IN TWEE HALFOPEN BEBOUWINGEN OF 1 OPEN BEBOUWING.

De reden van verkoop is dat wij, de originele, eerste eigenaars, verhuizen naar het buitenland.

De woning heeft een bewoonbare oppervlakte van 202 vierkante meter, een tuin van 2300 vierkante meter, een zeer groot terras alsook een overdekt terras van 6mx5m. Dit allemaal gericht naar het zonnige zuiden.

Dit juweeltje ligt op 300m wandelen van een mooie, bosrijke omgeving; op 250m van een dokterspraktijk, een bakker, een apotheek en een kleuter- en basisschool; op 350m van een bushalte; en op 800m van het treinstation.

Binnen bestaat deze woning uit een woonruimte met een opkamer van 65 vierkante meter (onder deze opkamer ligt de kelder). Verder een inkomhal, aparte toilet, keuken, wasplaats, berging en garage. (Boven de garage is er ook een zoldertje).

De woning is volledig voorzien van een kruipkelder.

De bovenverdieping bereikt U via een oude eikentrap vanuit de living.
Hier zijn drie slaapkamers, een aparte toilet, en een grote, mooie badkamer met ligbad en douche. Ook is er een zolder aanwezig.

Verder is deze woning voorzien van een alarmsysteem en airconditioning.
De EPC label C is gemakkelijk te brengen naar een B (verwarming is met mazout).

De woning is asbest vrij.

Stedenbouwkundige info : in aanvraag

Compare Listings