• +32 477 40 26 91
  • immo-en-advies@perso.be

Diensten van Immo & Advies

Wat kunnen wij als BIV erkende vastgoedmakelaar voor u doen?

10 Krachtige argumenten om Uw eigendom te laten bemiddelen door Immo & Advies!

1) GEEN VERKOOP/VERHUUR = GEEN KOSTEN
Dit vinden wij uiteraard vanzelfsprekend!

2) BIJSTAND
We helpen u met al het nodige papierwerk inzake de verkoop/verhuur . We doen dit op alle vlakken waaronder we steeds samenwerken met de NOTARIS van Uw keuze in zowel juridisch, administratief en technisch vlak ; art.99, bodemattest, stedenbouw, voorkooprechten, Vlaamse Wooncode, etc…

3) VAKKENNIS & ERVARING
Door geregelde bijscholing en jarenlange ervaring proberen wij u de best mogelijke service aan te bieden.

4) PUBLICITEIT
Effectieve publiciteit is voor ons een must! Wij publiceren in verschillende media waarvan het internet een steeds belangrijker aandeel uitmaakt. Voorstelling op onze website, alsook op andere gerenommeerde vastgoedsites (Immoweb / Hebbes /… ).

5) KLANTENBESTAND
Wij beschikken over een zeer ruim klantenbestand waar wij steeds op kunnen terugvallen. Via ons bereikt u ook ons klantenbestand!

6) SCHATTING VOLLEDIG VRIJBLIJVEND
Gratis schatting van uw eigendom op vakkundige en nauwkeurige wijze door onze experten. Samen met u bepalen wij de juiste vraagprijs en geven we u professioneel advies. Uiteraard is deze dienst vrijblijvend en vrij van enige verplichting.

7) BEREIKBAARHEID
Wij zijn steeds bereikbaar via verschillende media. Ook buiten de kantooruren 6 dagen op 7.

8) BEZICHTIGINGEN
Altijd in overleg met u en vooraf aangekondigd. De bezichtigingen gebeuren steeds onder begeleiding van één van onze professionele makelaars.

9) BORD
Voor zichtbaarheid in het straatbeeld plaatsen wij opvallende borden Deze methode blijft ondanks de opkomst van moderne media zoals het internet nog steeds zeer doeltreffend. Uiteraard is deze dienst ZONDER enige verplichting.

10) KLANTENBINDING
Twijfel niet, neem even de tijd om deze website door te nemen, U vindt waarschijnlijk heel wat bruikbare informatie terug. Uiteraard hopen wij met U te kunnen samenwerken, hoor het van vrienden, collega’s, buren.

Compare Listings